Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vydržte a hlavně přežijte lidi. Za tyhle hromadné "vraždy" budou nakonec padat hlavy. Teď to nemá cenu řešit.

0 0
možnosti

Tak kromě neočkovaných je nový nepřítel - obvoďáci.

V čekárně pacienti - s jinými nemocemi, nebo jdoucí na kontrolu po nemoci - ocení, když mezi ně zasedne covid pozitivní a bude tam s nimi sedět, než přijde na něj řada. A stejně v dnešní době se lidi objednávají na čas telefonicky.

Paní Vomáčková umí sednout na autobus, zná jízdní řád, ale nezná telefon, aby předem zavolala a minimálně by si ušetřila jednu cestu. Aspoň že zná 155.

Já myslím, že nejen zdravotníky, ale i obvoďáky by dokázali zastoupit blogeři a diskutéři IDnes. Proč to neudělají nechám na čtenáři. Na současné léky, které tu deklarují hlavně neočkovaní, stejně obvoďák potřebuje výsledek krevního testu, který sám neprovede. Takže je celkem jedno jestli bude čekat na výsledek testu na covid, nebo krevního. Tak příště by se dalo kopnout do laboratoří, že jsou - při současném návalu - pomalí.

4 2
možnosti

P95e90t70r 23M37o57o49s

26. 11. 2021 9:37

"V čekárně pacienti - s jinými nemocemi, nebo jdoucí na kontrolu po nemoci - ocení, když mezi ně zasedne covid pozitivní a bude tam s nimi sedět, než přijde na něj řada."

Přesně tento případ se dá vyřešit objednáním pacienta na určitý čas. Nikoliv nevyšetřením pacienta, to je naprostá zrůdnost! Na krevní test může lékař udělat odběr, ale medikaci by měl předepsat hned bez čekání na výsledek testu, neboť hrozí nebezpečí z prodlení. Co tam máte dál?

1 0
možnosti

upřímě? nedovedu si představit sebe, být lékař, že bych posílal pacienty dopryč .8-o

3 0
možnosti

P80e35t68r 24M34o89o31s

26. 11. 2021 1:02

Já také ne. O důvodech, proč se tak děje, se můžeme pouze dohadovat. To by musel někdo z nich udělat coming-out a sdělit nám všem, jak se opravdu věci mají. Krk bych ovšem dal za to, že to není akt jejich svévole. Nejspíše to mají nějak zakázáno, ale to už jsou opět pouze moje dohady...

2 0
možnosti

Ano, je to smutné, když umře člověk. Ale nezdá se mi, že by někdo udělal chybu? Prostě moderní doba- kdysi lidi umírali doma, klidně obklopeni rodinou, dnes se umírá takto, osaměle, děti a vnoučata jsou kdesi v dáli a nic nevědí. Ale to je život. Všichni tam musíme, jak říkají pamětníci. Ostatně víte, že věk 75 let je velmi slušný? Paní prožila zajímavý život a má to za sebou. Je třeba v nebi a má se fajn. To autor jako ateista asi nechápe.

1 2
možnosti

P96e75t69r 88M18o10o55s

25. 11. 2021 23:02

Mýlíte se (nejen) v tom, že autor článku není ateista. Vím to jistě, toho pána pozoruji v zrcadle již 51 let.;-) Ale o tom, co naznačujete, článek vůbec není.

Přeji hezký den.

2 0
možnosti

Zdaleka nejde o výjimečný případ, kdy nebyla zavčas poskytnuta adekvátní lékařslá péče. A takto umírají tisíce lidí, ale skutečná pravda se účelově zamlčuje.

Smutná karmaR^

5 0
možnosti

To jsou ty rozdíly: Zeman nemá příznaky a dostane hned monoklonální protilátky. Vomáčková má rozvinuté příznaky, testování zdrží léčbu zbytečně o den, pak šťastně dostane ventilátor.

Na rychlosti záleží, Trump, Klaus a jiní to věděli.

9 0
možnosti
Foto

Karma. Je to tak. Kdyby byla snaha lecit covid vcas a hygiena misto buzerace podnikatelu monitorovala zdravotni stav pacientu,bylo by vse vyrazne lepsi.

4 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 791x
Občan středního věku i stavu, otec 2 dětí, smýšlení pravicově konzervativní, patriot, avšak i kosmopolita.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy